Bal

Bal tjejer på jobbet! Det märks😊Det har varit tanning hela veckan och så smink hår och naglar förstås:) Vilken härlig tid vi har framför oss nu! Njuter av vädret och hoppas ni gör detsamma👍här kommer några före/efter bilder på söta baltjejer:)




Tanning

Tanning tider, studenter och bal! Alla vill bli bruna! Jag njuter av den här tiden, älskar när det är mycket att göra! Det har varit en hysterisk början på maj, både jobb och privat! Nu är det mest roligheter kvar, men även om det är en gale tid för många. Så glöm inte att stanna upp och njuta lite ibland.. Kanske är det åldern, men jag slänger en tacksamhetstanke (ofta i förbi farten men det är tanken som räknas😉) Stanna upp ibland! Fundera på vad som är viktigt och enjoy! Fina naglar, din familj, vänner som bryr sig om..En underbar skolgård där barnen får tillbringa mycket av sin tid! Njut!



Marmorera

Japp. Lite marmorerat mönster blev det. Vet ju att det är nåt som brukar gå hem hos just den här kunden! Rosa, vitt och lila, med ett stänk glitter i! Vårfint tyckte vi👍I morgon gott folk, så är det fredag-igen! Nu hoppas vi på lite varmare väder igen! Kändes som vi var på g där, med allt vad det innebär av att fräscha till dig lite extra. Vet inte hur det ser ut för er, men nu har jag nåt inbokat varje dag i maj! Och då menar jag inte bara på jobbet😉Och då vill man ju va lite extra fin! En tanning, snygga naglar och lite vax så man kan visa dom bleka benen(s ska tannas;) Själv är jag grymt sugen på att göra en hårförlängning, ska bara se när vi får tid😝


Gelish prickar

Så fina är dom nya från Gelish! Snyggast med färg under tycker jag! Som glass och sommar💕🌺



RSS 2.0