Leverfläckar

Var ju på kurs för några veckor sen. Där var en föreläsare som höll ett mycket intressant föredrag om hud cancer. Inget roligt ämne, men väldigt nödvändigt. Tyckte han hade ett väldigt intressant påstående, som nog stämmer en del. " Kvinnor i Sverige är rädda för hud cancer  men räddare för att vara bleka".. Dvs solen är det farligaste vi kan utsätta vår hud för. Ett annat väldigt bra tips, kolla regelbundet igenom kroppen och kolla nya  eller gamla leverfläckar som ändrar färg, eller form! Alltid bättre än gå g för mycket! 



Halloween

Trots att vi inte fått till vår årliga halloween fest hemma (än) så fick ialla fall stor killen gå på härligt party hos kompisen! Så kul när dom börjar ordna lite fester, så avis är jag, som oxå vill😜Var ialla fall väldigt nöjd ändå, när jag fick äran att fixa honom. Hade det inte varit för mina grabbar, så hade jag nog inte haft så bra koll på alla "super hjältar" med vänner och ovänner. Nu har jag ju fått lära mig några, och eftersom vi hunnit avverka ett par ( Batman, Jokern mfl) så var det nu "Two face" tur. (Han från Batman du vet) Vi gjorde vår varant, och trots att tröjan var ny för dagen, så blev out fit, en bra mycket billigare än den brukar. Glad var han för pris som bästa "dräkt" självklart fick Lill killen en variant när vi ändå höll på. Gillar verkligen att spöka ut oss:) Mindre likes till duschen efter😁


Trevlig helg!

Med dessa kloka, önskar jag trevlig helg😘


Höst boosta med ansiktsbehandling.

Trött trött trött..vad passar då bättre än att utföra en ansiktsbehandling. Otroligt avslappnande att utföra en. Faktiskt! I massagen är jag också rätt så väck;) Och det är en meditativ känsla. Och har man inte förmånen att utföra en, så kan man ju alltid unna sig en på salong;) 


PHA och AHA

Självklart måste man ibland dela med sig av lite ord som ibland förekommer i vår bransch, och som kan vara lite kluriga att förstå. Tänkte att jag skulle dela med mig av ett ord som förekommer flitigt i hudvårds sammanhang, och särskilt inom Exuviance. Här kommer först en kort beskrivning av AHA syran, som är en föregångare till just PHA, n. Aha, exfolierar, dvs peelar huden och är en mycket effektiv syra. Den frigör döda hudceller och därigenom stimuleras exfolieringsprocessen, och den friska hyn under ytan kommer upp:) PHA är en snäll variant som även väldigt känsliga personers hy fixar. Resultatet blir strålande hy, yngre med mera lyster! Bra mot acne, ojämn hudton, fina linjer och rynkor, torrhet m.m 


Stockholm

På väg mot Stockholm och kurs:) Passar på att hälsa på släkten vilket alltid är lika trevligt. I morgon blir det den årliga kursen, nyheter, produktinfo och massor med ny kickar! Kursen handlar om hudvård, Exuviance. Brukar vara väldigt uppskattad och man vill helst inte missa den:) Ska bli spännande att höra vad som blir nytt och vilka höst, jul erbjudande det blir. Mer om det i morg:) Brukar vara rätt trött i huvudet efter en heldag späckad med info, är ju inte riktigt van;) Skön lördag:) 



Piercing

För mer än tio år sen så gjorde jag en hel del nagelpiercingar. Det var lite inne då. Sen svalnade intresset, ungefär som intresset gjorde för "vanliga" piercingar. Fördelen idag, med all slags mode, är ju lite att man gör som man tycker. Klart man påverkas, och klart det finns massor av trender! Hur piercingar ställer sig gentemot trender idag, beror nog till viss del vem man pratar med. Själv hade jag en gång en navel piercing. Det känns av olika skäl inte så aktuellt idag, däremot gillar jag som bekant, att pynta naglarna. Smycken är ju fint, och inte är jag sämre,  än att hänga dit en söt när jag får lust:) Har tagit hem en hel hög nu, så nu är det dessutom bara byta färg efter humör;) Söta va?! 



Ögonremover

Ibland tycker jag att det kan vara lite jobbigt att ta bort ögon mejken. Har ju världens bästa grejor att rengöra ansiktet med, MEN dom ska ju inte användas på ögonen, pga sina fruktsyror, som ju är peelande. Japp, jag pratar såklart om Exuviance produkterna igen. Varför!! Kommer dom inte med en mild ( gärna vårdande med lite lifting effekt oxå;) rengöring för ögonen?! Just nu finns det ingen. Turligt nog, så har ju Mist en! Mild, jättefin rengöring för ögonen! Ett måste i min "garderob":) 


Brynskugga från Mist!

Tillbaka på salongen:) Ibland är kasten tvära, och eftersom den här bloggen riktar in sig på skönhetsvård, så bestämmer jag att idag är det sånt vi pratar om! Lättsamt, roligt och väldigt viktigt-faktiskt! Det gäller ju att både in, och utsida är på topp för att vi ska funka:) Så idag slår jag ett slag för vår superfina brynskugga från Mist! Finns i flera färger,  självklart superdryg, sitter väldigt bra, och är lätt att applicera! :) 


RSS 2.0