Solskydd

Nu har några nya färger i Gelish trillat in på salongen. Tyvärr var några restade men då blir det mera fint att se fram mot istället:) Tror jag påverkat många av mina kunder att pröva Gelish. Det känns som om det är det jag gör mest just nu. Och dom som vill förlänga får ofta oxå en Gelish lackning på;) Fina naglar i all ära, men mitt allra bästa skönhetsknep måste nog ändå vara solskyddet! Tanna dig eller fixa dig fin, MEN glöm ändå inte att smörja in dig med solskyddsfaktor! Det bästa sättet att hålla huden hyfsat ung livet ut, är ju att skydda oss mot solens farliga strålar! Exuviance dagcreme innehåller spf 20. Det är ju inte bara på sommaren solen tittar fram som bekant (även om det är svårt att tro;) Exuviance har också en väldigt bra serie som hjälper till att motverka pigmentförändringar. Den minskar dom också, Men! Då måste man förstå att det inte hjälper fullt ut, om man ändå väljer att pressa i solen! Det blir liksom lite av att kasta pengarna i sjön tyvärr.. Solskydd, bra prylar, hatt/kepà är bra! Solbrillor är inte bara snyggt, utan viktigt som skydd för dina ögon ( samt rynkorna runt) Så, njut! Känn dig fin! Ta en tanning, men glöm för allt i världen inte att Solens varma härliga strålar oxå är farliga att överdosera! 

Fullt ös

Härlig helg som precis passerat. Snart har hela maj oxå passerat, och jag hinner knappt med att njuta! Det är som vanligt så mycket man vill hinna!  Det blommar plötsligt överallt och första säkra (mycket äckliga) sommartecknet har borttagits från lill killen. Fästingen:( Trots att jag säkert inte är ensam om att ha fullt i kalendern maj-juni så försöker jag hinna njuta!  I hemma kalendern är det späckat, precis som på jobbet! Nu är det ju fullt ös på salongen! Baltjejer, avslutningar, jobbfester osv! Just nu är det  nog mest tanning och naglar som det är mest fart på. Tjejerna har fullt upp med att fixa alla fina i håret till fester och skolavslutningar! Jag har fått hem några riktigt fina Gelish färger. Glitter är fortfarande populärt, och några fina kom i regnbågens färger och ljung..  Idag fick jag dessutom skära mini frukter som kan pryda sommarnaglarna med:) Nu får tiden gärna gå lite långsammare, för sommaren är ju som bekant kort;) 

Lotteri sol och moln

Ledig dag som startar med moln och regn som hänger i luften. Lyckligtvis klarnar det ju upp, och innan vi ska på gårdsfest på förskolan ( sonen har lärt mig att det INTE heter dagis;) så skiner solen och jackorna ryker:) Det blev lite sponsring till lotterierna,  i form av lack, presentkort på Gelish behandling, fin skugga från MIST och miniplattång från samma ställe:) Själva vann vi supergoda svenska jordgubbar från Ringstad gård.(Å, saknar f.ö det stället (stallet) där min häst bodde i halva sitt liv.. ) Brukar vara med och sponsra till förskolan, det  går ju till det bästa vi har, och dessutom är det bra reklam såklart;) Hoppas nu nån blev glad för sina grejor, förutom min moster då, som vann dom snygga lacken från MIST och color club, haha! Komiskt va:) Det enda molnet denna dag, var att stora sonen blev sjuk mitt i allt! :(  Så nu blir det glass och febernedsättande, allt är tillåtet när man är risig är mitt måtto;)

Naglar för alla

Hemma är det mycket sport. Tre killar i familjen, och massor utav fotboll och annan sport! Tur är att jag har mitt jobb då, så jag får utlopp för alla andra roliga grejor:) Roligt är ändå att mina småkillar här hemma också gillar att fixa sig fina, med snygga kläder och hårfix. Däremot slänger dom bara en liten blick och konstaterar att det är coolt, då jag visar mina Sverige inspirerade naglar! ( Det är ju för VM guldet såklart, så lite nöjda blir dom allt;) Själv är jag som dom flesta föräldrar. Nöjd när barnen är nöjda. Och idag fick jag istället fixa min rara Inger ( kund sen jag startade min verksamhet för 15 år sen sådär;) och hennes barnbarn:) Jättekul! Och idag är det inte bara som när jag började med naglar, det klassiskt röda. Idag är allt tillåtet! I alla åldrar:) 

Naglar sport och bilar:)

Härlig fredag, ljuvligt väder. Dagen har bjudit på jobb med bland annat nagelfix på söt tjej som skulle konfirmeras i helgen! Själv hade man ju ett par lila lösnaglar som satt på en halvtimme i den åldern;) Har oxå hunnit med världens snabbaste bilköp ( hoppas det ändå blir ett bra köp;) tio minuter i bilhallen och köpet va klart! Ha! Tänk om jag var lika snabb när det gällde alla beslut, typ välja nya GELISH färger t.ex. Vilket tar bra mycket längre tid;) Dessutom har cykel till stor killen inhandlats och jag har bakat syltkakor och chokladbollar (som vi dessutom glömt att äta) En fullspäckad dag som följs av ledig helg, men lika fullspäckad sådan, sport och kalas hela helgen som såklart avslutas med att vi får piffa lite extra när vi hejar fram Sverige i hockey och musik:) 
Ljuvlig vår:) Mera sol:) 

BUS

Nu är det dags att tjata om fuskbrännan igen:) Har fått flera fina grejor (finns på salongen el för beställning:) En produkt som jag fastnade lite extra för är en bodylotion som successivt ger fin färg. Och det utan läskig doft eller kladd:) Servetterna är oxå en hit! Testa om du har bråttom! Enkla att applicera och funkar som det övriga. Sprayen finns både som transparent ( du blir brun efter några timmar) eller sprayen (samma formuläret som den jag använder när jag airbruschar) där du får färg direkt:) Så förutom att jag, sent om sider, efter jogg och bullbak, ( det gäller att vara effektiv efter jobbet;) så ska jag ta en VANLIG dusch, och
jag smörjà mig med body "brun" lotion:) 

Fånga dagen

Njutit av några dagars ledighet..Härligt väder, varit på ett superfint bröllop med fina vänner. I flera av talen till  brudparet, så återkom rådet, "fånga dagen". Det tål att upprepas. Vad är viktigt för dig? Hur mycket kan man inte ta till vara på mera av tiden  som går så fort? Dom här dagarna har vi njutit. Umgåtts med familj och bara varit:) Höjdpunkten idag, trots att det i början bär lite emot. Det är ju så mycket man borde.. Det blev en fotbollsmatch då svetten lackade:) Jag hann visserligen inte med kvällsprommisen, men jag blev trött och barnen väldigt nöjda! (Även om ingen ville ha mig i sitt lag;))
morgon är det måndag, då kör vi med nya friska tag igen:) Säger bara, tur man har ett jobb man gillar:) 

Olika naglar

Idag blev det lite egenvård. Konstaterar att tiden inte räcker till denna veckan, med all ledighet och röda dagar:) På lördag vankas bröllop och jag måste börja förbereda mina egna naglar oxå;) Så är det ju med "skomakarns barn" man är inte prio ett själv direkt;) Eftersom jag fick lämna tillbaka klänningen jag köpt(måste vara fel på storlekarna nuförtiden,hmpf!) så står jag nu här i sista minuten, och vet inte vad klädernaS färg blir.. Och med den blå nagel  ( läs svart) som jag fortfarande har, så måste jag ju hitta på nåt kul. Och eftersom jag ofta är en velpotta, så undrade kollegan ( inga namn nämnda men det är den mest onda, haha) om jag hade svårt att bestämma mig idag. Hävdar att man ska ha olika på fingrarna idag;)) Men men,
  Hon är frisör, jag sköter nagelbiten;)) hehe. Hur som, kunde kanske inte riktigt bestämma mig, men tycker det blev lite roligt:) Innan lördag har jag troligtvis tröttnat. Så här blidde det i alla fall:)) 

Eyeliners

Eyeliner i olika färger är fint. Under åren har den ramat in ögat, som på 60talet i svart, under åttiotalet i blått, ett tag var det glitter som gällde, och så svart eller färg igen. Själv gillar jag att använda eyelinern. Tycker om hur den ramar in ögat och ger den dess intensitet. Att applicera eyeliner är en träningssak, som med mycket annat. Inte särskilt svårt när man kan det. Själv föredrar jag pensel. Att börja på mitten av ögat är ett bra knep i början, där blir linjen bredast, och sen är det lättare att dra en jämn linje. En klassisk linje går in i ögonvrån och slutar i ytterkant av ögat. Gärna med en liten knyck uppåt utåt. Alla linjer i din mejk bör sluta i uppåtgående riktning. Det gör att man ser piggare ut, framförallt när Jorden börjar utnyttja sin  dragningskraft;) Kolla in dessa,fina eyelinerns från Mist:) En i färg för att framhäva din ögonfärg, En mera naturlig i brunt, eller en sofistikerad svart? Valet är ditt:) 

Uggla ett tag till:)

 
 
Har ni hunnit tröttna på alla dessa ugglor som vi sett på inredning,kläder och smycken en längre tid? Det känns som om dom (precis som alla dessa mustascher) hängt med bra länge nu. Själv tycker jag ugglorna fortfarande kan få hänga med ett litet tag till:) Kolla in dessa söta, finns på salongen:) 

Numera ett måste...

Gillar att fler än jag är fast;) Måste ändå tillägga att jag har lite bättre priser;) Det lönar sig alltså att fixa naglarna i mindre stad än så länge;) 

RSS 2.0