Mysig hotellvistelse

När man har få lediga dagar som jag, så får man ibland se till att njuta ordentligt. Får väl inte klaga när ens barn "bara vill vara hemma", men ibland behöver man byta miljö lite;) Om dom då blir "tvungna" att lämna hemmet en stund, så har önskemålet varit att sova på hotell. Och så fick det bli. Snabb check och vi konstaterar att Scandic verkar bra för familjer. Vi hittade ett paket, "Alla glada paketet"(låter ju väldigt bra;) där det ingår övernattning, present till barnen vid incheckning, buffé a'la Jamie Oliver till barnen,(pannkakor, hamburgare, otroligt goda pommes, kycklingspett m.m) förrätt, varmrätt och huvudrätt som smakade väldigt bra. Massa gott till barnen (som åt minimalt, och en mamma kommer på sig själv med att låta likt "Sune i Grekland pappan"-"ät nu, det är gratis, haha) Mamman som åt lite för mycket som vanligt, drack gott vin, och faktiskt fick tugga klart när barnen glatt lekte i lekrum:) Dessutom, filmvisning till barnen, där det bjöds på snacks och dricka, bad i hotellets pool, och mys på rummet. Gillar att just Scandic (nä jag jobbar inte där;) nu har Face produkter oxå! (bra grejor, men självklart inte det bästa;) i duschar osv! Känns lyxigt och skönt för dom som inte orkar släpa grejor. Allra bäst på en hotell vistelse måste ju ändå vara frukosten:)) I skrivande stund med propp full mage, ser jag fram mot den:) Ett minus är dålig luftkonditionering på rummet, och lite liten lyx känsla på rummen.. Men vill du ta med familjen, äta gott och ta det lugnt nån dag så är det här väl godkänt:) Och jag är inte sponsrad tyvärr;))


Sommar väder

Blixtar och dunder, vad passar då bättre än att fixa ansiktet. Skönt att krypa in och bli nerbäddad i behaglig behandling för dom kunder som lyckats träffa in en sån här dag:) Hemma har vi haft lite fin besök, och självklart måste man få fixa sig lite extra fin när man snart fyller elva! Så Tove fick såklart hänga med till salongen och fixa lite snygga naglar en regnig dag som denna:)


Ombre

Ombre, skugga på franska.. Färgskiftning eller toning. Har varit väldigt inne på hår ett tag, även på naglar, och nu ser man det på väldigt mycket möbler..Lampor eller tyger som skiftar i olika färger. Har en tendens att gilla trender ett tag, sen när det plötsligt liksom blir för "stort" så känns det inte lika intressant. Men för ombren verkar vi få trycka på gilla ett tag till:)


Nagelformer

Ibland tror man att alla förstår precis vad man tänker:) För att förtydliga och visa olika skillnader på nagel former kommer tydligare bilder. Flera former på naglar kan vara, mandelformade (ovala) fyrkantiga, spetsiga (stiletto) och så dessa då, som mest känns som man gjort rätt så fula naglar, duck face;) men som sagt! Snart har jag nog vant mig jag med:)


Duck face

Det kommer ju nytt inom våra branscher hela tiden. Det är svårt att ta in precis allt, men sen är det ju väldigt kul, så det är svårt att låta bli också. Stiletto tipparna har kommit stort. Runt om ser man dessa "klo liknande" tippar. Spetsiga och precis som allt i början, så hissas eller dissar man det. Jag tyckte själv sådär, nu har jag vant mig, men fortfarande är det inget gemene man vill ha. Ganska nytt är nu i stället "duck face" tipparna ( jo precis som namnet säger ser dom ju ut;) Dessa har jag själv inte riktigt tagit till mig. Tycker dom är rätt så speciella..kanske just eftersom man aldrig vill ha dessa breda sidor när man filar en snygg nagel? Och plötsligt ska man tänka om. Tror inte det blir nån jätte hit! Men vad vet jag? Ibland vänjer man sig ju fort;) Har ingen bra bild på "färdiga" naglar av dessa tippar. Men kolla bilden..Hiss eller Diss?


På salongen igen:)

Första dagen efter lite ledigt. På salongen är det ingen värmebölja minsann, bra luftkonditionering så tröja blev ett måste. Inte lika varmt ute heller, har precis för mig att jag beställde en väldigt varm fortsättning på sommaren ju;) Idag var det mycket naglar. Gillar att sommarfärg betyder så olika, för vem man pratar med:) Idag var det silver, korall, och som på bilderna blått och lila:) Och det bästa är att allt är tillåtet:)


Dags igen

Allt blir mycket lättare när solen skiner, visst känns det så? Jag blir aldrig mätt..Känner mera att jag kan gå in en stund om jag ledsnat på solens varma strålar! Däremot så är jag ju lite av en badkruka tyvärr. Som jag nämnt så får vattnet gärna vara varmt! Och i uppvärmda pooler så blir det ju så. Så idag när vi gjorde badhuset så funkade det att simma. Älskar att simma, när jag väl kommit i då;) En km i vattnet blev det. Och det kändes fint. Senare, i vår egna, inte lika varma pool, så blev det endast dopp med tå:) Vad som jag också älskar med sommaren, är då man får möjligheten att knalla ut och plocka blåbär, svamp, vinbär, hallon eller vad som finns att tillgå:) Vilket lyx! Önskar jag gjorde det mer! Lyx, att mixa sommarbären till en smoothi, fast det är höst för länge sen! Idag hittade jag recept på en vinbärs kaka. Känns lite klurigt med vinbär, dom är ju hyfsat sura;) Kakan blev trots allt socker, lite små sur, och med smak av just, vinbär;) Fick känslan "mormors kaka". En sån där lite gammeldags smak du vet:) En solklar diss av barnen, helt ok av oss vuxna. Inte ens lill killen, som älskar att norpa vinbär ur busken, var så förtjust. Vi vuxna gav den helt klart godtjänt, även om det nog funkar ännu bättre med lite grädde till;) Men nu är det slut på slapperi, och svulleri, för i morgon blir det jobb:) Har lite nytt att ta med till salongen, och sommaren ger ju också inspiration, så det blir kul:) Hoppas vädret håller i sig för alla med semester, jag får njuta av kvällssolen istället;)


Sommar Sverige

Faktiskt helt galet vilket vackert land vi har. Finns det något vackrare än Sverige en solig dag? Om man tar sig tid att se sig om, oavsett var man befinner sig, så borde vi ha ett av dom finaste länder. Det är förvånande rent, grönt och skönt. När vädret är med oss. Känner mig väldigt positiv just idag. Solen skiner, stranden är lång, med finaste sanden, vattnet ser fint ut (lite kallt för min smak, men det är sällan jag är riktigt nöjd med just vatten tempen här hemma;) Och kvällarna! Kolla bara sol nedgången! Något jag vill bli bättre på är dock att planera min semester lite bättre. Att ta dagen som den kommer är härligt, men rätt så opraktiskt hög säsong, när boende platser är svåra att finna! Ungarna har dock gillat alla våra olika sov platser denna veckan. Och, allt löser ju sig faktiskt oftast tillsist;)

https://cdn2.cdnme.se/3905989/7-3/pic_51ead3fae087c311cf00741e.jpg" class="image">


Semester:)

Njuter av semester:) En vecka går fort, men vi njuter varje sekund! Och som tur är, så är sommaren, förhoppningsvis inte slut när jag börjar jobba på tisd:) Så, än är det inte försent att bli sommar fin! Har inte hållt mig helt ifrån jobbet, har hittat superfina nya nagel dekorationer under lediga dagar:) När man har ett så kul jobb som jag, och man förenar intresse och jobb, så är det svårt att motstå:) Nu, njuta några dagar till! Av (förhoppningsvis) sol, bad, härliga kvällar och trevligt sällskap:)


Sommar

En dag kvar, sen en veckas semester;) Men försöker njuta lite varje dag, och synd om mig är det inte, för jag kan i stort styra mina tider ganska väl, och försöker njuta mycket varje dag! Konstaterar dock att jag njutit lite för mycket ett tag.. Dåligt med motion, och alldeles för mycket gott i magen. På salongen har tempot sänkts lite, men det har ändå varit bra fart! Trots värmen fortsätter vi att solduscha oss, och det är semester tider, med allt vad det innebär. Så många passar på att fixa sig fina! Själv får jag som alltid lite små ångest då det går så fort. Försöker föreviga dagarna med att fota lite extra. Min mamma lärde mig att då man fotar en plats, så blir det så mycket roligare att ha med nån i bilden. Tyvärr är vi lite tråkiga i min familj. Inte ens barnen gillar att va med på kort;) Så jag får glatt roa mig med att fota kunders naglar, nya färger osv;)


Fotbolls EM

Härliga färger från Gelish, korall är en av mina favvosar, tycker dom är finast på vår/sommar, men piggar upp vinter tid oxå:) Nu har vi ett härligt erbjudande på salongen! Passa på att fyll upp med produkter (hår el skönhet) för minst fem hundra, och du får två biljetter till fotbolls EM här i stan:) Kul tycker vi och passar på att sälja in alla härliga händelser i samband med detta runt stan! T.ex i Vasaparken där det kommer hända roliga grejor dessa dagar! Vi vill såklart oxå vara med och fylla läktarna! Kanske blir det Serum till håret, eller ny hudvård? Nu är det påfyllt med hudvårdsprodukter:)


Nya turkos gröna

Gillar denna nya, turkos gröna som man ser på många stora modeller och märken. Naglar naglar! Färgerna är från Gelish, dessa fina fick en kund:)


RSS 2.0