Sjukhus miljö

Den här helgen blev inte precis som jag planerat. Istället för fullt ös och njuta av helgen så blev det till att sova på sjukan med stor killen som har gamla njur problem som tros spöka.. Han hatar verkligen att ta prover, helt förståligt..Men det blir ju lite mycket av det när man är i den här miljön.. Återigen blir man tacksam när man inser att man faktiskt får åka hem. Det finns ju dom som bor längre än ett dygn på sjukhus..Får vara glada för vår sjukvård. När det gäller barnen, så är den ju ofta väldigt bra! Nu ligger vi här i en sal och åtminstone jag, är väldigt outvilad, trots att det är det enda man gör.. Väntar på att få ta min lille grabb med mig hem och hoppas att det blir en härlig vecka istället:) ps nu mår han bättre;) 


Fila naglar

Och så var det, det här med att fila naglar. Snabb repetition för dig som undrar:)                                                        • Fila inte på nageln, den tunnas ut!           (Undantag vid polering, den grövre sidan Max en gång/mån. Polersidan är däremot helt ok!)                                     • Fila från en sida till en annan. "Såga" inte, då flikar naglarna lättare upp sig.        • En rakare form på nageln är en lite mera hållbar form.                                   • Glasfil är bra, den håller en evighet (om du inte tappar den i golvet) och gör att naglarna inte flikar sig lika lätt.                   • Pröva vilken fil som är bäst för dig. Undvik alltför grova filar, som kan vara för tuffa om naglarna är lite sköra.              • Det finns flera former på naglar. T.ex oval, fyrkantig, spetsig (stiletto)               Och en hel del varianter såklart. Naglar är mode,  just nu syns mycket stiletto. Inte praktiskt för alla! Smaken är som bekant, olika;) Lycka till! 


Höst

Nu börjar hösten definitivt komma smygande. Det märks på salongen. Mera färg på hår, mera mörkt på naglarna...Jag som är frusen av mig, frös på salongen, frös vidare på öppet hus på minsta killens förskola. Huttrande medans barnen slängde av sig och sprang med alltför lite kläder. Har insett att jag är en jäkel på att bidra till alla möjliga projekt. Köper grejor från föreningar, bakar till fotbollens kiosk, handlar fika på alla ställen dom spelar på, inklusive mina egenbakade. Så även idag på öppet hus. Fika och korv fast barnen knappt åt, grönsaker och  så lite blommor som var ett bra köp. Om man räknar ut det, så kan man konstatera att blommorna blir ganska dyra i slutänden;)



Paket

Som julafton varje gång man får paket, även om jag såklart har koll på vad jag beställer;) Att kolla färger, klämma på grejorna och lukta:) Det är fint det:) Njuter av helg, med mina beställda grejor framför mig(mera bilder kommer) Sol som sommar! Mysiga besök, fotbolls matcher med barn. Ljuvlig choklad kaka som räcker flera dagar:) Lördag och fortfarande helg:)


Folie naglar

Behåller sommar känslan lite och fixar söta naglar med blommor idag. Dom söta små mönstren har vi såklart på salongen. Med lite pill fixar du det själv! Gör såhär! • Rengör nageln, putsa och fixa nagelbanden. • Mät ut vilken storlek på vilken nagel. • Lägg folien över nageln, släta samtidigt ut den så den inte blir ojämn. • Putsa bort överskott med fil el putsblock. • Klart:) För borttagning använd bara varmt vatten och tvål:)


Sep. 03, 2013

Idag fick jag uppdraget "fixa snygga naglar men sofistikerade".. Typ:) Så det blev en ganska matt lila över hela nageln, och därefter lila glitter mot nagelbandet.. Två stenar förhöjde blinget lite. Och vad händer. Det glittrar så fint i härliga nyanser. Och på kortet blev stenarna blå och glittret i en helt annan ton. Ja, så är det. Borde kanske använda nåt annat än mobil kameran?!;) Kund nöjd och jag med. Allt blir inte snyggare på bild. Helt klart;)


RSS 2.0