Julklapps tips:)

Nu börjar vi stöka med julerbjudanden på salongen! Det känns i mina ögon fortfarande ruskigt tidigt! Om det är så att tiden faktiskt går fortare ju äldre man blir(el iaf känns som det;) så undrar jag vad jag ska hinna när jag är gammal. Nu är det ju inte tidigt, första advent på sönd, innan man vet ordet av så har det varit jul och vi har något nytt att se fram mot;) Idag påminde dessutom barnen om att det minsann är dags att köpa adventskalender! Japp, så fick det bli, och kanske ska vi ha lite "lucköppningar" här på salongen också! Men vi börjar med våra bästa tips så://cdn.publishme.se

 

 

 


Hår och make på salongen

Idag blev det lite sminkjobb. En vän skulle tillsammans med sina väninnor till Stockholm och Ridsports förbundets jubileums gala! Tyvärr glömde jag ta ett ordentligt före kort(hann påbörja sminket) och kort med mobilen blir lite sådär.. Färgerna gör sig inte rättvisa tyvärr. Dijana hade en cool make med mycket lila toner, som framhäver hennes gröna ögon. På det lösögonfransar! Verkligen ett bra tips om man vill rama in ögat ordentligt! På dom andra tjejerna blev det, en sotning och en mera "sober" make i bruna toner. Helena på salongen fixade jättefina fest frisyrer och dom fick lite olika stilar alla tre! Nu hoppas vi dom får en rolig fest och att resan trots snö och regn gått bra! :)


Massor av smink

Äntligen är nästan alla produkter från Mist på hyllorna:) Nästan, vi måste bara fixa mera hyllor så allt kan komma upp! Det blev iallafall bra med ommöbleringen på salongen, och nu hoppas jag ännu flera kunder ska kunna hitta det dom söker hos oss! Den här veckan kan man handla ögonskuggor till 20% rabatt! Bara att passa på inför alla helger:) En alldeles ny produkt är crème pudret! Det är ett kombinerat puder och foundation, allt i ett alltså! För den som inte orkar hålla på med både foundation och puder. Det har på kort tid blivit väldigt populärt! Jag gillar oxå ögonmakeup removern, som skonsamt tar bort all ögonmake! Det är faktiskt något jag saknat i Exuviance serien, där alla produkter är väldigt aktiva och inte bör användas till ögonen! Nu är jag laddad inför morgondagen då jag ska sminka tjejer som ska till Ridsport galan i Stockholm i morg kväll! Superkul:)


Julgrans inspiration:)

Helgen avslutades med en tripp till Ikea. Nödvändigt ont just idag då vi faktiskt var tvungna att köpa hyllor till jobbet så att den lilla make overn kan ske. Måste ju få in alla grejor nu! Funkar liksom inte att ha lager hemma i all evighet;) På Ikea var julen i full gång, det har jag själv bara börjat tänka på, trots att det faktiskt är första advent nästa helg! Nu är hyllor fixat, och nu ska allt bara monteras oxå! Det överlåter jag år mera kunniga! Jag ser däremot fram mot att fylla hyllorna sen;) Sen får jag kanske oxå börja ägna mig åt julbestyren:) Kanske skulle inspireras av Ikeas julgranar;)


ABBA och produkter som funkar:)

Nina på salongen har tagit hem nya produkter som är riktigt "rena", naturliga, fria från sulfater och 100% vegan. Ibland tvistar man ju om det bara är bra att ha naturliga produkter! Det låter ju alltid väldigt bra, men på huden, som är uppbyggd både kemiskt och biologiskt, fungerar det ofta bäst som en kombination. Men dessa produkter funkar på många som har problem med irriterad hårbotten, som kliar t.ex. Tycker det är jättebra att ha olika alternativ att välja på! Nina själv har testat på sin kliande hårbotten, och det har blivit superbra! Gillar verkligen produkter som luktar gott och har fina förpackningar! Absolut! Men framförallt gillar jag när det visar riktigt bra resultat när man använder dom! Jag fastnade för Exuviance av just den orsaken! Ibland är såna produkter riktigt svåra att hitta bara:)


Glimmers på naglar

Idag har jag testat lite av det fina glittret Mist erbjuder. Det funkar lika bra på ögon, kropp eller naglar. Bara fantasin sätter gränser! Men alla dom som heter "glimmers" är väldigt populära av dom som arbetar med naglar! Man "bakar" in det i materialet, men kan självklart trixa själv också! Bara på med ett överlack så är det klart! Testade lite "kaviar effekt" idag. Fint och effektfullt!


Color vibration

Bara älskar dessa skuggor! Så fina. Dom heter "Color Vibration" och finns i flera färger! Dom kom till av en tillfällighet, då tillverkaren råkade tappa lite annan färg i skuggan, och man kom på att det blev jätte häftiga effekter på det sättet. En skugga som skiftat i flera färger kan se ex svart ut, men bli något helt annat på ögat! Väldigt effektfullt:) Just nu gillar jag dom mörka med effekter. Passar till alla fester i vinter, men dom med lite mildare färger, är riktigt fina en vanlig dag oxå:)


Ljus ute, ljus inne..

Idag fick vi äntligen våra nya tak "spottar" på salongen! Vilket annorlunda ljus det blev! Till det positiva alltså:) Det är alltså så man ser ut;) När klockan är runt fyra, och man tittar ut så är det mörkt. Ännu mörkare lär det bli när det stora huset dom bygger på, rakt över, är klart. Men vi har en ganska mysig omgivning nu, med köttsaffär, blommor och fik. Nu syns vi ju också på ett annat vis utifrån. Ingen som kan missa oss alltså;)


Mist kurs

En intensiv helg i Stockholm på Mist..trots att jag gjort detta tidigare, så var det mycket bra att få inspiration och uppdatering! Kändes som man var liten på nytt när "fröken" kollade allt till perfektion! Dag, brud, olika kvälls och fest maker gick vi igenom. Och icke att förglömma! Jag fyllde på mitt Mist förråd med mera fina grejor! Så nu ser jag fram mot att få göra fina sminkningar framöver:)


Nya lacker

Idag klurade vi lite på placeringen av alla Mist produkterna! Inte helt lätt kan vi konstatera.. Men är helt säker på att d kommer bli bra i slutänden:) Tills dess fyller jag på med fina Mist lacker:) I morgon blir det upp i ottan, för då bär det av till Stockholm och makeup kurs på Mist! Ska bli riktigt roligt att "lära känna produkterna" och få massor av inspiration!


Accessoarer

Mera nyheter blir lite accessoarer på salongen:) Kul med lite nytt:) Känns som en bra tid att börja med allt det här nu innan jul! Det är mörkt och grått, mycket festligheter framöver, vad kan då vara bättre än att glänsa med det lilla extra;)


Nov. 13, 2012

Ok nu släpper jag det då:) Tada.....( trumvirvel;) Nu är jag innehavare av Mist makeup i Norrköping:) Länge länge har jag velat ta in ett smink märke som är lite extra! Turerna har varit många(långa och rätt tråkiga)! Nu är det alltså klart! Och för dig som älskar Mist, och att sminka dig med kanon grejor, så finns det alldeles alldeles snart tillgängligt på salongen! Ett litet problem ska bara lösas först! Platsen;) Det tar lite plats, och vi ska möblera om en liten smula på salongen så det blir så bra som möjligt:) Just nu har jag make up över hela huset! Vilket iofs är ett rätt så trevligt "problem". Men snart snart så är det tillgängligt för den som är sugen:) Tills dess, håll till godo av ett litet smakprov;)


Nov. 12, 2012

Snart börjar julen närma sig! Vi börjar klura på fina erbjudanden till jul! Den sjätte december är det "tomte natta" i stan, och då kommer det finnas möjlighet att hitta sina julklappar hos oss oxå:) Själv har jag en hel del på g, och hoppas att det ska falla väl ut! En av dom stora present tipsen till jul är såklart presentkorten! Vad kan väl vara mysigare än att få en present på en härlig ansiktsbehandling eller fina nyårs naglar?! Ett kanon erbjudande är från Exuviance! Varför inte en klapp till dig själv oxå? Fotkräm till din vän, och nattkrämen till dig själv;)?!


Uppföljning naglar:)

Minns ni inlägget med före och efter bilderna på nya naglar den 4/10? Idag var det dags att fixa nya! Vårt mål är att hennes egna ska komma ut! Hon har varit superduktig och hållit efter dom till idag. Det roliga var att hennes egna redan blivit så fina! Det har blivit en kant på nageln, svullnaden runt nageln är mindre, och nagekbanden är fina:) Som pricken över i så kom vi ihåg före och efter kort idag med! Och kolla skillnaden på de första före korten:) Tillsist blev det nya tippar med franskt, en liten silver rand och några små blommor! Så kul när man ser hur bra naglarna mår:)


Omstyling

Bra dag avslutas såklart med Trinny och Susanna:) Lite feel good program! Å vad det är roligt att styla om! Snart hoppas jag att det blir lite omstyling på salongen oxå! Har lite roliga grejor på gång! Om allt går som jag vill, så lovar jag att snart berätta!:)) Förhoppningsvis innan äpplena faller;)


Vinter torris

Höst...eller är det vinter nu när det faktiskt är november?! Den här tiden är den, som väldigt många kunder klagar på torr hud, nariga läppar och fingrar som spricker! Det gäller att smörja och smörja. Och tänka på att inte tvätta ansiktet precis innan man går ut i minusgrader. Skydda händer med vantar, ansikte med en kräm som skyddar. Läpparna brukar vara ett riktigt problem! Lypsyl kan vara lika med en ond cirkel, då den blir lätt beroendeframkallande med alla sina mineraloljor! Använd något som vårdar! Varför inte testa att tillverka ett eget läppbalsam?! Med naturliga ingredienser och eteriska oljor kan du göra ett bra cerat! Om du nu inte orkar, kan eller vill, så finns det flera bra! Själv använder jag ett från Exuviance (såklart;) som dessutom innehållet SPF 15, alltså bra när man är i solen oxå:)


Halloween fest

Halloween har för oss blivit en liten tradition som vi firar som ett kul sätt att umgås! Trots att det är All Helgona och inte Halloween, egentligen, så gör vi ändå en kul grej av det! Det ena behöver ju inte utesluta det andra! Barnen älskar att spöka ut sig! Och vi vuxna kör lite vi med:) I år blev det en enkel outfit men med en liten dragkedje make up! Den går att göra på flera sätt, över ögon, runt munnen osv! Barnen hade alla möjliga dräkter, men mina egna hoppade över sminket! Däremot tyckte dom att dragkedjan var cool, så den beställde mina barn och kusinerna till nästa fest:) Bäst tycker barnen om spökvandringen" där vi går efter en ljusbana och "skrämmer" dom. Trots att alla hävdar att ingen blir rädd då vi hoppar fram, så lyckades nån bli så skrämd att hon avbröt promenaden i år..Bra betyg tycker vi;) Här kommer lite smakprov på våra outfits!


Vita tippar

Ett av dagens jobb vita tippar på en kund. Tyvärr glömde jag som vanligt att ta en före bild! Nackdelen när man lägger en vit tipp och har kort nagelbädd, är att det blir mycket vitt! Om man nu anser att det är en nackdel;) Enligt "nagelregler" så ska det helst bara vara vitt ca en tredjedel av nageln. Jag tycker ändå det kan vara fräscht med vita tippar, trots att det kanske blir en lite "onaturligare" look än när man bygger, eller målar den franska. Hon ville också kunna lacka över om hon får lust att ha en färg, och det funkar ju bra med dom vita tipparna, men när vi närmade oss slutet, så valde vi ändå att lägga några söta pärlor längs det vita, som vi satt i materialet! Vitt och glans blev dagens look! Ibland är det skönt att se det rena, trots att färg är lika fint:) kund nöjd=jag nöjd:)


RSS 2.0