Förbereda brännan

Fredag:) Har haft en bra jobbdag med fina möten med rara kunder! Utanför oss, myllrar det av folk! Det känns nästan som att komma till en stor storstad;) Massor av folk, "turister" som besöker oss i stan för festivalen! Jag Gillar't! Alla dialekter och myllret som gör stan till en plats på kartan! Nu hoppas vi det slår väl ut och gör gott för stan! I Stockholm har reklamen för Bråvalla funnits ett tag, och jag tror vi ligger bra till för att få en bra fortsättning! Såvida folk sköter sig..Har tyvärr inte bara hört bra saker.. Det finns såklart fylla, folk som slutar ner och förstör.. I rent egosyfte, så skulle jag gilla en "snik" variant, en biljett bara för att få kolla läget;) Istället blir det god efterrätt, slapp i soffan, förbereda brännan (jo solen kommer;) med fantastisk produkt! Pröva! Skyndar på brännan och ger samtidigt lite extra brun utan sol effekt! Måste prövas om ni inte redan upptäckt den:) Trevlig helg!


Festival fina

Full fart på jobbet! Roligt att så många i stan verkar gå på festivalen! Tyvärr verkar jag inte komma dit själv, i år.. Men många vill bli festival fina, spray tan och snygga naglar! Kanske skulle smugit in och jobbat där;)


Sommar sommar sommar

Härliga sommar! Har verkligen varit sämst på att skriva, och har lyckats avgifta mig rätt bra på alla sorters uppkopplingar;) Det känns bra och det känns skönt att hinna njuta när dagarna går så fort! Lite ledighet efter midsommar har varit väldigt skönt! Idag var det dock dags att dra en sväng till jobbet igen:) säger som alltid! Tuuuur att man har ett jobb man gillar:) Det som blir tufft är att komma iväg på morgonen bara;) Tur att jag inte har fem veckor semester, skulle nog aldrig vända tillbaka då;) Älskar ljuset, älskar värmen på kvällen, även om det regnat.. I morgon blir det heldag på jobbet igen! Några gör sig fina för att gå på festival! Kul för stan, hoppas det gör oss alla gott trots att jag inte själv ska dit den här gången:) Njut av sommaren, den är ju som bekant kort;)


Olja från Matrix

Testar Ny hårolja! Och den känns riktigt bra! Tillskillnad från den "gamla"(gula flaskan) så lägger sig den här mera utanpå strået. Den är bra för tunnare fina strån, och ger mera glans än den förra! Håret känns fräscht! Extra Plus är doften och den otroligt söta rosa flaskan:) Finns på salongen!;) 
 

Sjung om studentens..

 
 
 
Det har verkligen varit smått hysteriskt på salongen några veckor nu:) Kul tycker jag! Dagarna susar förbi, Och även om jag vissa dagar inte riktigt vet hur jag ska reda ut det när jag kikar ner i tidsblocket på morgonen, så har dagen plötsligt tagit slut! Det mesta dom här veckorna har ju fokuserats på studenter med allt vad det innebär! Men även andra fester och tillställningar har vi fixat inför! Själv har jag hunnit med att njuta lite ledig tid i skärgårds idyll, men även firat studenter i dagarna två:) Njuter av jobb, ledighet (även om det är snålt;)  framförallt njuter jag av ljuset dom sena kvällarna! Och hoppas det varar en evighet:) 
 

Högtryck

Nu är det högtryck på salongen:) jätte kul med full rulle. Det blir dock lite små hysteriskt, det är ju tryck på det nu, och så är det ju väldigt svårt att säga ifrån. Man vill väldigt gärna hjälpa alla, vilket är ett rätt angenämt problem;) Här kommer lite bilder på några av bal tjejerna vi fixat:) Såå kul! Och än är det inte slut;) Just dom här, hade lite olika stil. En mera romantisk, en lite smokey, en klassisk med lös fransar. Och en soft med bred eyeliner! Balerna är numera i klass med våra "brudar" i hur man fixar sig! Kul tycker vi;)


RSS 2.0