Jan. 30, 2013

Ikväll blev det fika och tjejsnack:) Testade att slänga ihop ett superlätt LCHF bröd, tio minuter att göra(inkl ugn) passar mig perfekt:) Gott med bara smör på:)


Jan. 29, 2013

Apropå mitt brända face:) känns lite som en baggis! För dig som hann se Nyhetsmorgon i morse, och reflekterade över vad dom pratade om ( jo, rökning är skadligt!) så undrar man hur läkaren tänkte här.. Det enda jag såg, var iaf hans otroliga solbränna! Är det ens på riktigt? Hur kan man ens bli såhär brun efter två Västindien veckor? Eller vill man ens? Jag tycker oftast det är väldigt fint med solbränna.. Känner bara, tur han inte talade om, hur huden påverkas av rökningen, eller solen;) Rökning föråldrar ju huden! Och solen gjorde denna man, myyyycket äldre enligt mig! (Bild källa Aftonbladet)


Vårens accessoar!

Idag blev det lite vårinspirerande naglar på salongen:) Gillar färgerna! Nu längtar man till vår och sommar! Tror jag måste hålla mig hemma, för solen triggade vårkänslor hos mig, och som vi alla vet.. Det lär ju dröja innan vi kan sitta och njuta på uteserveringarna. Kanske var det jag som påverkade min kund i färgvalet, eller så är vi alla bara väldigt sugna på våren med alla härliga färger nu! Visste du förresten att det sägs att naglarna blir accessoaren nu! Så skippa läckra väskan, och satsa på naglarna! Eller kör hela racet på en gång;)


Bränna

Jag vet att jag inte borde bjuda på denna! Men tänkte att eftersom även solen har sina fläckar;)) så gör jag det ändå;) Har 10-30(tio är för lite;) i solskydd, men är man som jag, i utgångsläge genomskinlig med blå inslag, så blir det ändå lätt att man bränner sig. Inte bra! Inte bra i några aspekter! Rynkorna blir fler, brännan flagad efter tre dagar, och hemska tanke! Hudcanser risken ökar..här ligger man alltså vid poolen och tror man ska bli snygg:) Tuuuur jag har ett super hudvårds märke som måste rädda mig;) Och jag som trodde jag visste bäst;))


Shopping och skrämsel

Gillar shopping, även om det var massor av "skräp" så hittade vi små guldkorn oxå;) Vad vi oxå hittade var dessa hemska skrämsel bilder på cigarett paketen! Hua! Inte kul att se, så jag antar att det har sin effekt. Men frågan är om folk som röker blir skrämda?! Tror inte det tyvärr.. Men otäcka är dom och röka är ju inte bra det vet vi ju! Egypten är ju också ett sånt land där väldigt få dricker alkohol. Och precis som cigaretterna så är det ju farligt det vet vi ju.(det hindrade ju inte oss för en drink eller två;) Frågan är om det skulle få släppas på "marknaden" idag. Skulle inte tro d;)


Sommar:))

Är nu tillbaka efter en vecka helt utan jobb, uppkopplingar och kyla! Burr och jäklar så kallt att komma hem efter en härlig resa och vecka i Egypten! Har haft fantastiskt väder, sällskap och härlig all inclusive semester:) Hade faktiskt inte alls någon större lust att återvända till -15... Pratade med en man i Egypten, som bott i Sverige. Han menade, att han aldrig skulle vilja bo här. För "vi jobbar, sliter, och stressar. En vecka om året, så lever vi upp, och ska försöka ta igen allt vi "missat".. Där lever dom och njuter varje dag.. Dock pratade jag med flera under veckan. Och vissa jobbade mellan sex på morgonen till elva på kvällen, så.. Ja. Kanske har dom som kan, en annan lunk i livet bara.. Hur som, ljuvligt var det. Och mersmak gav det;) Nu har jag tankat liiiite ny energi iaf;)


Positiva möten:)

En av fördelarna med mitt jobb är ju att jag får träffa väldigt mycket trevliga människor:) En kväll, blev det senare än tänkt med min kund, mest för att vi hade väldigt mycket trevligt och prata om, trots att naglarna var klara:) Och vad mer som var skoj, var just naglarna! Minns ni före och efterbilderna på naglar som jag lagt ut tidigare? Vi startade i höstas, på korta naglar, med förlängning. Är väldigt glad att visa hur långa dom är nu:) Nu har vi gjort en förstärkning på den egna nageln, och det är väldigt skoj att se hur bra hennes naglar mår idag!


Lite vår:)

Mitt i värsta snökaoset börjar jag få vårkänslor:) Tror iofs det kan vara för att vi bokat en resa till solen, som känslorna kommer:) På salongen är det många som vill ha ny färg i håret, och fina naglar. Kanske är det så att när julen är borta, och det är nytt år, så blir man lite sugen att förändra! Ett sådär lite mittemellan tips om man vill förändra lite, är att pröva nytt på läpparna! Ett hett tips, förutom det röda som kommer stort, är "Maria Montazami läpparna". Dom hänger i ett tag till, och självklart har vi ett fint från Mist. Vi har också suveräna foundations, vilket är à och o för en fin make, enligt mig. En kanon produkt är den kompakta foundation. Ett slags krämpuder som ger kanonfin hy:) För dig som inte orkar med foundation och puder i ett:)


Ut med julen

Visst är det så att efter julen, så är man snabbt sugen på rent och fräscht! Iallafall är det så för mig! Så nu åkte även färgen från naglarna bort! Franskt var lääänge sen, och nu kändes det fräscht igen:) Och det märktes även på kunderna, så idag blev det en massa franska manikyr naglar igen:) Nu tar vi helg, och jag, som försöker vara en smula återhållsam med onyttigheter, unnade mig en bit mörk choklad till fredagsmyset;)


Vårtrender

Har kollat in några av vårens makeup trender! Upplever själv att det varit väldigt mycket markerade bryn under hösten, i vår ska brynen, för dom som vågar, blekas! Snyggt eller inte?! Ett annat hett tips är nu att dom röda läpparna är på frammarsch igen! Antingen klassiskt målade, eller där man väljer att inte måla hela läpparna! Nja. Man vänjer sig;)


Varannan nagel

Idag blev det jobb igen! Gillart, trots att det är lite lugnare än innan jul;) Idag hann jag t.om att permanent lacka över mina naglar! Funkade utmärkt att lägga ny färg över det svarta! T.om när färgerna är ljusare,för dessa är rätt täckande. Eftersom jag är en velig person, så körde jag varannan:) Har blivit lite trend faktiskt. Olika färger på naglarna(gärna tio olika;) Piggar upp! Precis som när man var barn och ville ha alla! Det blev såklart lite tjockare, eftersom jag inte hann lösa upp, så bedrog latheten visheten, eller nåt! Men, lite fint tycker jag allt att det blev:)


Gott Nytt Hår

Nytt år nya möjligheter;) Oj vad slö jag blivit när jag fått några lediga dagar:) Fantastiskt skönt också, att bara få vara. Umgås med familj och vänner! Har du något nyårslöfte? Jag brukar börja mitt nya, hälsosamma liv varje måndag;) Skyller på att karaktären försvann ungefär samtidigt som barnen kom! Vill bli duktigare på att äta bättre och röra mig mera. Vet ganska precis hur man kan göra, men det fungerar inte alltid som det ska;) Något som jag är duktig på, som många har tycker verkar väldigt jobbigt, är att sköta den vardagliga hudvården. Vet inte hur många gånger jag hör, " det är för jobbigt, för mycket saker".. Jag lovar, att jag inte skulle orka, om det skulle vara världens procedur varje morgon/kväll när man ska tvätta sig! Det går på rutin, och tar bara ett par minuter! När någon klagar på att det är för tidskrävande, så brukar jag kontra med att du säkert tvättar dig ändå! Eller hur:) Tycker också att morgon tvätten i ansiktet, också är lika viktig som den på kvällen! Du vet ju hur det kan kännas i munnen, om du inte borstar tänderna när du vaknar;) Så, för dig som är sugen på en facial nystart, här kommer lite repetition! Och glöm inte att fråga om råd över vilka produkter som är bra för dig! Produkterna vi har till försäljning har startkit! Superbra att pröva några veckor innan man köper hela kittet:) så!...starta med rengöring! Efter med ansiktsvatten(återställer ph balans och ger fukt, samt tar bort smuts)Gillar verkligen ansiktsvattnet, gör susen för alla hudtyper. Det känns fräscht och gör skillnad! (På några sekunder;) Fukt! Ögoncreme (för den tunna huden runt ögonen) och fukt till hela ansiktet! Dagkräm på morgonen, natt till kvällen! Svårare än så är det inte! Sen, om du vill ha det lilla extra, så finns det självklart specialprodukter,( som serum och anti aging grejor:) Och för den som tycker hon/han har klarat sig bra hela livet med tvål, ja, men du förhindrar att huden förfaller fortare! Bromsa åldrandet och ge huden det den förtjänar;) Lägg en hårinpackning och ge ny glans till håret, scrubba kroppen, bort med det gamla in med det nya! Nytt år/ Ny hud och hår


RSS 2.0